blogspot

Hire Me Direct

joi, 12 mai 2016

O nunta ca in povesti, cu ajutorul www.dry-ice.ro

Va doriti o nunta ca in povesti? Atunci cu siguranta veti avea nevoie de gheata carbonica, oferita de Dry Ice Romania la cel mai bun pret si cel mai bun raport calitate / pret. Pentru mai multe informatii despre gheata carbonica si oferta excelenta de la Dry Ice accesati siteul www.dry-ice.ro.
Nunta este cel mai frumos eveniment, cel mai important din viata noastra. Pentru ca ne dorim sa ne aducem aminte cu drag de acest eveniment, sa fie unul memorabil pentru ambii miri, dar si pentru invitati, trebuie gandit in cele mai mici detalii. Fiecare dintre noi isi doreste ca nunta lui sa fie una speciala. Eu mi-am dorit o nunta de poveste, o nunta in care invitatii sa se simta foarte bine, iar peste ani si ani sa isi aminteasa cu drag de acest eveniment.
Primul dans al celor doi miri este valsul mirilor, nu-i asa? Cred ca valsul este cel mai important moment al unei nunti, de aceea ar trebui sa fie si cel mai special. Pentru aceasta, un important efect este fumul greu cu gheata carbonica. Moment urmarit si fotografiat de toti invitatii, un moment magic care ne ramane viu in amintire.

Ce este gheata carbonica?

Gheata carbonica este forma solida a dioxidului de carbon.  Folosind dioxid de carbon cu cel mai inalt grad de puritate care respecta standardele europene si care se foloseste si in H.O.R.E.C.A., gheata carbonica comercializata de Dry Ice Romania este 100% alimentara. Echipamentele cu care este produsa gheata carbonica sunt echipamente industriale de foarte mare capacitate, ultraperformante  si de ultima generatie.
Gheata carbonica se transporta intotdeauna in containere speciale sau in cutii termoizolante din polistiren, in spatiul separat de masina. Daca se transporta cu masina personala chiar si o cantitate mica de gheata carbonica, este necesar sa verificati ca sistemul de ventilatie sa nu fie setat pe recirculare, asigurand o ventilare permanenta. Iar in cazul in care distanta este foarte mare, trebuie sa deschideti geamurile masinii pentru o ventilatie mai buna.

Cum se livreaza gheata carbonica?

Comenzile de gheata carbonica se livreaza cu transportul propriu al companiei Dry Ice Romania sau cu curier Urgent Cargus. Livrarile se fac in fiecare zi de marti pana sambata, iar in zilele de duminica si e luni comenzile se ridica de la sediul companiei.
Se livreaza oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore direct la adresa clientului. 
Pe langa gheata carbonica, puteti achizitiona de la Dry Ice Romania sculpturi din gheata, artificii, lumini arhitecturale sau puteti inchiria masini de fum greu cu gheata carbonica.

Care sunt avantajele ghetii carbonice?

- gheata carbonica este mult mai rece, avand -78,35 grade
- o putere de racire de peste 5 ori mai mare decat gheata obisnuita
- nu lasa in urma apa, pentru ca se evapora, trecand din stare solida in stare gazoasa

Asadar, pentru a avea nunta visurilor voastre, la care viseaza orice domnisoara, inca de mic copil, va recomand sa apelati la efectul special dat de fumul gros, apeland astfel la gheata carbonica oferita de catre Dry Ice Romania. Pentru mai multe informatii accesati siteul www.dry-ice.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu