blogspot

Hire Me Direct

joi, 12 mai 2016

Galerie foto cu ursitoare pentru botez

Urmeaza un eveniment extrem de important, poate cel mai important din viata ta si a copilulului tau, botezul. Un moment incarcat de emotie, un moment care vrei sa iti ramana in amintire, un moment special, nu? Si pentru ca acest eveniment sa fie special, la petrecerea care urmeaza dupa Botezul de la biserica, ai nevoie de ursitoarele care aduc daruri speciale pentru copil, care ii ursesc de bine.
Paradisul personajelor ne ofera cele mai tari petreceri cu cei mai buni animatori si cel mai inedit spectacol cu ursitoare pentru botez. Pe siteul online veti gasi o galerie foto cu ursitoare pentru botez, care te va ajuta sa iti faci o parere despre profesionalismul oferit de echipa de animatori pentru copii.

Ce sunt ursitoarele?

In mitologia poporului roman, se stie ca, dupa trei zile de la nastere, vin la patutul copilului uristoarele si ii menesc destinul. Nu exista copil in aceasta lume la care sa nu fi venit ursitoarele sa ii meneasca destinul. Ursitoarele sunt fiinte magice, de origine angelica, surori cu alte fiinte deosebite. Ursitoarele nu doresc sa fie auzite sau vazute, insa uneori ele permit unor oameni sa le vada sau alteori sunt luate prin surprindere. Din batrani se spune ca, ceea ce sortesc ursitoarele se indeplineste.
In cazul in care un copil se naste intr-un ceas bun, atunci ursitoarele ii vor canta un vers frumos si vesel, urandu-i de bine.Apoi, ursitoarele incep prin a ii da, una minte si noroc, alta frumusete, iar cea din urma bogatie. Altfel spus, acestea ursesc soarta nou-nascutului.

Ursitoarele moderne
De cativa ani, a aparut un nou obicei, la petrecerea de dupa botez, vin trei fete costumate in ursitoare, care joaca o sceneta vesela, timp de 20-30 de minute. Versurile si replicile sunt inspirate din traditie, si adaptate la realitatile zilelor actuale.
Este un moment special ce creeza o atmosfera de basm la botez, in sufletul participantilor la botez, ramanand intiparita o amintire placuta.
Programul de ursitoare la botez a devenit din ce in ce mai cunoscut si intalnit la petrecerile de botez, in ultimii ani, el pornind de la mitul romanesc al ursitoarelor care au darul de a hotara soarta omului de la nastere.
Asadar daca va doriti o petrecere de neuitat, Paradisul Personajelor va ofera momente unice, memorabile si pline de magie, apeland la pasiune si devotament fata de tot ceea ce fac! Paradisul Personajelor este un prieten la care putem apela oricand avem nevoie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu