blogspot

Hire Me Direct

luni, 4 aprilie 2016

www.black-studio.ro - un loc de munca curat si bine platit!

Daca vrei sa nu mai duci grija zilei de maine si sa practici un job curat si care sa iti aduca avantaje materiale frumoase, atunci www.black-studio.ro  este solutia.

De ce Black Studio?

Pentru ca beneficiezi de conditii legale de munca, de bonus de angajare de 500 $, comisioane de pana la 70 %, un program lejer si flexibil, salariu fix de pana la 2000 lei/luna, bonus de competitivitate de 300 $ si un bonus de prezenta de 50 $. Interesant, nu-i asa?
Videochat-ul este o forma de comunicare intre doua persoane, prin intermediul unui webcam conectat la un calculator.
La Black Studio gasesti cel mai modern studio profesional de videochat din Romania, situat in zona Piata Victoriei, cu o suprafata de peste 400 mp, dotat cu aer conditionat, vestiare proprii, bucatarie utilata, spatii pentru relaxare si fumat, curte  interioare, servicii de menaj.

De ce sa alegi un job in videochat?

Pentru ca este unul dintre locurile de munca in care puteti castiga intre 1000-3000 $/luna, beneficiind de un program foarte flexibil, iar experienta nu este necesara in acest domeniu. Faci parte dintr-o echipa tanara, te distrezi si faci bani relaxata.
Beneficiezi de aparatura si camere foto profesioniste, de lumini profesionale, un stilist personal. Un job de model la Black Studio inseamna sa nu mai ai grija zilei de maine, pentru plata chiriei, a facturilor, a studiilor. De asemenea inseamna frau liber la shopping, exact ce adoram noi femeile cel mai mult.

Conditii de angajare:

- varsta intre 18 si 35 de ani
- sex feminin
- de cunoscut limba engleza bine sau foarte bine
- seriozitate
- aspect fizic placut
- abilitati de comunicare
- incredere in sine

Programul de lucru

Se lucreaza in 3 ture:
- de zi, de la 07-15
- de pranz, de la 15-23
- de noapte, de la 23-07
Se lucreaza de luni pana vineri obligatoriu, minim 5 ture pe saptamana, cu o ora pauza pe tura, iar sambata si duminica sunt optionale; de tinut cont faptul ca, in weekend incasarile sunt mult mai mari, astfel incat foarte multe modele isi doresc sa lucreze in aceste zile.

Pentru unele modele, momentul angajarii la Black Studio este acel moment al schimbarii vietii lor, cand incep sa se simta fericite, sigure pe ele, cu un loc de munca bine platiti si stabil si cu oportunitatea de a nu mai depinde de parinti, iubit sau altcineva.
Acum aceasta meserie nu mai este privita cu ochi rai cum era in trecut, conceptia romanilor s-a schimbat, este o meserie ca oricare alta, mai ales ca nu esti nevoita sa faci nud daca nu iti doresti acest lucru.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu