blogspot

Hire Me Direct

luni, 4 aprilie 2016

Un studio de lux din bucuresti

Un studio serios de videochat, profesional, un studio de lux din Bucuresti, gasesti doar la Live Studio, studio creat in scopul recrutarii de personal feminin pentru sesiuni de videochat adult si non adult intru-un mediu legal, deosebit, placut.

Cum s-a ajuns la Live Studio?

Totul a pornit de la o idee a unei persoane de a dezvolta un domeniu neexplorat suficient - videochatul/ Cu mult curaj si optimism, a aparut Live Studio. o echipa formata din profesionisti ai domeniului, a caror premisa a fost: SA CRESTEM IMPREUNA. Acest studio reprezinta legalitate, corectitudine, profesionalism, precum si o echipa numeroasa de modele si angajati.Ca urmare a vechimii acumulate in domeniu, au reusit sa schimbe regulile si tarifele partenerilor importanti din categoria siteurilor de videochat.
Studioul dispune de o performanta si noua tehnologie HD Streaming, compusa sin camere Sony, Panasonic, precum si computere ultraperformante, upgradate la fiecare 6 luni, locatii modern amenajate si utilate.
Avem de a face cu un studio videochat de prima clasa, care isi respecta modelele.

Cum devii model Live Studio?

Pentru a deveni model Live Studio, primul pas este sa dai un telefon sau sa completezi un formular de contact sau pe yahoo, pentru a stabili un interviu. La interviu iti va fi prezentat locul de munca, conditiile de munca, avantajele si beneficiile jobului. Astfel vei putea fi cunoscuta si tu de catre echipa, care isi va face o idee asupra capacitatilor tale de model videochat. Ai nevoie de un act de identitate valabil, pentru a demonstra ca ai peste 18 ani, prezenta persoanelor sub 18 ani nefiind acceptata in studioul de videochat.
Urmeaza prima ta sedinta foto, moment in care trebuie sa fii exact asa cum esti tu: deschisa, degajata, bucuroasa ca ai oportunitatea de a te angaja la un loc de munca cu o salarizare atat de buna. De retinut este ca pentru sedinta foto nu ai nevoie de tinute speciale si nu trebuie sa pozezi nud.

Bonusurile exista


La Live Studio primesti bonusuri fabuloase, activitatea fiind rasplatita.
Bonus pentru vechime - incapand cu primul an de munca primesti un bonus cadou, care creste o data cu vechimea ta
Bonus pentru ture lucrate - primesti bonusuri pentru turele suplimentare, fiind rasplatita regeste pentru munca depusa de tine.
Bonus recomandare - primesti un bonus de 300 $ pentru fiecare persoana recomandata de tine; astfel daca aduci o colega noua, esti rasplatita cu bonusuri fantastice.
Bonus pentru modelul lunii - in fiecare luna, modelul cu cea mai originala tinuta, cel mai corect program, cea mai buna evolutie, cel mai fresh look primeste un bonus de 100 $.

Avantaje videochat

Orice persoana feminina intre 18 ani si 35 de anu, care are un aspect fizic placut, cunoaste cel putin o limba straina nivel incepator poate deveni model de videochat. Cu cat vei lucra mai multe ore, cu atat vei avea beneficii materiale mult mai mari. Cu cat esti o fire mai sociabila, ai mai multi prieteni in mediul online - facebook, twitter, cu atat vei avea un succes mai mare in videochat. Conteaza foarte mult sa iti placa sa fii aranjata, fresh, in orice moment al zilei, aceste aspecte fac diferenta intre un model bun si unul simplu.

Sfatul meu este sa vizitati un studio de lux din Bucuresti, si daca sunteti multumiti de ceea ce gasiti acolo de ce sa nu aplicati pentru un job?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu