blogspot

Hire Me Direct

luni, 4 aprilie 2016

Resident Evil - invingerea Binelui

După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piață în 1996. Alice (Milla Jovovich) și Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaș laborator genetic. Laboratorul aparține unei puternice organizații, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în "morți-vii". Aceștia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare. 
Comando-ul are exact trei ore la dispoziție pentru a opri super-computerul laboratorului și pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ.
Premise: Filmul se bazează pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriașă casă contaminată cu zombie și alți monștri. Există, de asemenea, o serie de cărți, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy.
Premisele jocului: O echipă specială - S.T.A.R.S. investighează o serie de crime care s-au petrecut în pădurile de lângă orașul Raccoon. Aici găsesc un institut părăsit, care este infestat cu zombie și alte creaturi mounstroase. Pot să oprească răul să se extindă în lume sau își vor pierde chiar ei viața?
Producția: Filmările au început în luna martie 2001, având drept locații Londra, Berlin și alte locuri din Europa, cu un buget de 40 milioane dolari. Filmările s-au terminat la sfârșitul lunii mai 2001. Oficial filmul a fost lansat pe 15 martie 2002.

In "Experiment fatal" (divertisment cool ce combina goticul cu hi-tech-ul), Milla Jovovich se trezeste in cada, cu-o amnezie beton si perdeaua de la baie infasurindu-i/dezgolindu-i formele... Ne putem zgai la ea, scurt dar intens, ca la o versiune "Psycho"-tica a lui Venus din spuma valurilor (si, din fericire pentru fanii Millei, au ocazia s-o admire aproape nuda fix la final). Dar filmul lui Paul Anderson nu este doar un omagiu adus frumusetii Millei, ci si curajului ei. Cea care a fost Ioana d'Arc si Leeloo la Luc Besson scapa nevatamata din incercari ingrozitoare in acest horror SF ce-ti ridica parul in cap - si este o justa rasplata pentru frumusetea/curajul ei. Nu ne-ar placea s-o vedem hacuita sau rontaita; maltratata, da! Caci Milla este frumoasa si buna (spre deosebire de Michelle Rodriguez, care e urata si rea), de aceea trebuie  sa triumfe asupra Raului Rezident... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu