blogspot

Hire Me Direct

duminică, 6 noiembrie 2016

Pentru o dantura perfecta apeleaza la Cris Smile

De fiecare data cand intalnesti o persoana noua te uiti strict la aspectul fizic, la cum este imbracata, la cum vorbeste. De aceea, pentru a impresiona este necesar un aspect fizic placut. Si un zambet larg, frumos. Dar daca dantura ta nu este perfecta, atunci nu vei putea zambi. Insa nu trebuie sa te intristezi, chiar daca ai dintii strambi, eu iti voi da solutia perfecta pentru a ii indrepta si a avea un zambet minunat: aparatul dentar. Gratie unui aparat dentar, iti vei redobandi increderea in sine si astfel vei avea parte numai de succes. Zambetul este cartea de vizita a unei persoane, asa ca...sa zambim cat mai des posibil.

La cine apelam pentru un aparat dentar bun si eficient?

Am trecut pe la atat de multe cabinete de stomatologie, incat nici nu le mai stiu numarul. Incepusem sa imi pierd speranta ca voi descoperi unul pe placul meu, unde medicul iti explica pe intelesul tau, esti tratat cu respect si profesionalism, nu incearca sa iti ia pielea de pe tine si mai face si treaba buna, ca sa nu spun chiar foarte buna.
Cand un prieten mi-a recomandat clinica stomatologica Cris Smile din Bucuresti, primul instinct a fost: "Sigur este la fel ca si celelelate...doar toate mi-au fost recomandate, dar ori nu mi-am permis lucrarea respectiva, ori mi-a facut treaba de mantuiala...nu am fost multumita. Dar...sa incerc totusi." Si...nu am regretat!

De ce Cris Smile?

Pentru ca prin munca si pasiune redau zambetul inapoi celor care l-au pierdut. Pentru ca medicii de aici isi iau in serios rolul de doctori, insotindu-ne in calatoria pe care trebuie sa o parcurgem. Pentru ca se straduiesc sa ajute fiecare "vizitator" sa depaseasca limitele impuse de lipsa unui zambet fermecator.
Pentru ca fetita mea merita tot ce este mai bun. Si pentru ca imi doresc sa aibe o dantura frumoasa, sanatoasa, cea mai buna. Aici am intalnit medici care stiu cum sa se comporte si cum sa vorbeasca cu un copil, astfel incat sa il faca sa vina cu drag la stomatolog. In urma consultului de specialitate, medicul stomatolog de la Cris Smile a decis ca fetita mea va trebui sa poarte un aparat dentar fix.

Tratamentul ortodontic cu aparat dentar fix este una dintre cele mai cunoscute metode pentru a indrepta dintii. Astfel, in urma purtarii acestui aparat dentar fix, dintii se vor repozitiona si se vor alinia. Am avut foarte multa incredere in medicul de la Cris Smile, care ne-a explict absolut tot ceea ce trebuie sa facem pentru a avea dintii drepti si frumosi. 

De asemenea, i-a explicat micutei cat este de important sa isi ingrijeasca dintisorii, dar mai ales in timpul purtarii aparatului dentar este necesar sa acorde o atentie mult mai mare periajului. Fixarea permanenta a bracket-urilor faciliteaza depunerea placii dentare, a tartrului si implicit formarea cariilor dentare.
Unul dintre avantajele aparatului dentar fix este tratamentul de maxim 2 ani, obtinandu-se rezultate de durata si in majoritatea cazurilor permanente, Fiecare dinte, molar sau premolar este repozitionat controlat, indiferent de directie. 

Desi aspectul estetic era mai putin atragator, datorita componentelor metalice vizibile, am fost printre cazurile care nu au fost nevoite sa il poarte 2 ani, ci doar 6 luni, avand in vedere ca dintisorii abia se schimbasera. 
Si pentru ca nu dispuneam de banii necesari pentru acest tratament, am aflat de existenta Stomatologiei in rate, beneficiind astfel de plata in 12 rate fara dobanda.

Daca ai nevoie, tu sau copilul tau, de un aparat dentar nu ezitati sa apelati la Cris Smile, unde sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia sunt caracteristici esentiale care te vor face sa revii la cabinet.

Bucura-te si zambeste, caci o persoana frumoasa este o persoana cu zambetul pe buze, iar Cris Smile exact la asta se pricepe: sa readuca zambetul pe fata ta!

13 comentarii:

  1. Au si promotii pentru aparate dentare, asta imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioi ce urati mi-s dentisti dar sunt un rau necesar :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E chiar cool sa porti un aparat dentar asa ca pot fi acceptati mai usor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In zilele noastre, da...dar pe vremea mea...huhhh ce uram aparatul dentar :)

      Ștergere
  4. Daca trebuie ma duc si prefer sa fie profesionisti ca sa-mi ofere siguranta ca lucrarea e bine facuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...sa nu existe nesansa sa trebuiasca sa te intorci peste doua luni cum am patit eu :(

      Ștergere
  5. Cel mai bine este sa alegi o echipa de profesionisti, cei de la Cris Smile sunt alegerea perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aparat dentar trebuie sa ii pun fetitei, dar eu am probleme mai mari si urmeaza o operatie care sper sa nu fie dureroasa :(

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea si eu un aparat dentar pentru ca am mici probleme cu dintii dar mi-as dori ceva cu sarme semi transparente si am inteles ca alea se pateaza de la cola si cafea asa ca mai astept sa apara ceva si mai profi si poate ca si pretul va fi ceva mai prietenos

    RăspundețiȘtergere