blogspot

Hire Me Direct

marți, 25 octombrie 2016

Charm Studios, un studio profesional de videochat

Videochatul inseamna socializare online prin intermediul unei camere foto. 

Cine este Charm Studios?

Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. De ce sa ii alegi:
- organizare perfecta, aici totul functioneaza perfect
- eficienta absoluta, Charm Studios iti pune la dispozitie absolut tot ce ai nevoie
- corectitudine totala, clauzele colaborarii sunt respectate, precum si cuvantul dat; nu exista discutii legate de corectitudinea platii si beneficiilor convenite intre model si studio
- siguranta deplina, aici modelul este protejat in toate modurile posibile
- standarde corporiste, Charm Studios face parte din grupul Charm Group, alaturi de studiouri de renume din Bucuresti

La www.charmstudios.ro ai parte de experienta, seriozitate, profesionalim, training, colectiv, consiliere de imagine, suport tehnic, discretie si confort. 

Videochatul este una dintre cele mai prospere afaceri din RomaniaTinerele care aleg o cariera in acest domeniu nu au parte numai de castiguri financiare demne de invidiat, ci si de program flexibil pentru a putea sa se ocupa de viata personala si de conditii extraordinare de munca.

Multe studente sau salariate nemultumite de clasicele locuri de munca, unde nu se simt apreciate, trudesc din greu sau castiga foarte prost, renunta la mentalitatea invechita si aplica pentru un job în videochat. 

De ce videochat? Pentru ca stii ce vrei si ai posibilitatea de a-ti indeplini visele. Jobul de model de videochat presupune, ca orice alt job, ca vei avea un loc de munca, un program, drepturi si obligatii si vei fi platita conform unui contract pentru munca ta.

Fiecare tanara viseaza cu ochii deschisi la o masina , un apartament , la independenta financiara , la deschiderea unei afaceri , si asa mai departe . Din nefericire , nu toti tinerii au sustinerea financiara a parintilor pentru a isi indeplini aceste vise sau obiective , pe de o parte , iar pe de alta parte , conditiile economice din Romania , si gradul de salarizare din tara noastra , nu permit ca aceste obiective sa fie indeplinite.

De ce videochat?


Daca vrei castiguri finaciare mari, atunci ar trebui sa stii ca in videochat ai sansa de a castiga multi bani, luna de luna, pentru foarte mult timp. Trebuie doar sa te implicit, sa ai ambitie si putere de munca si sa urmezi sfaturile echipei. Comparandu-l cu orice alt domeniu de activitate, videchat-ul iti va permite sa castigi suffcient, astfel incat in 2-3 ani sa iti realizezi visele si sa pui bazele unui viitor. Ca vrei sa ai casa ta, masina viselor tale, ca vrei sa vizitezi o insula exotica, orice este posibil pentru un model de videochat.

Daca vrei program flexibil, atunci trebuie sa stii ca iti poti stabili singura programul de munca. Muncesti la fel de mult ca in orice alt job, dar iti alegi singura programul.

Daca vrei sa faci parte dintr-un colectiv de munca tanar, vesel si prietenos.

Un model poate castiga intre 500$-50.000$. Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecareia. Munca unui model de videochat nu este tocmai usoara, asa cum puteti citi pe zecile de site-uri de profil, iar activitatea nu este atat de „pornografica” pe cat se sopteste pe la coltul strazii.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu