blogspot

Hire Me Direct

joi, 22 septembrie 2016

Haine curate, ingrijire maxima la Laumeras!

A sosit toamna...si desi nu ma incanta foarte mult, mai ales ploile, baltocile, frigul, trebuie sa facem tranzitia de la sandale la ghete sau cizme, de la fustite la pantaloni si geci, de la maieute la camasi si pulovere, geci si paltoane. 

Si cum intr-o saptamana ma reintorc la serviciu, dupa doi ani de maternitate, analizand hainutele pe care le am, mi-am dat seama ca am in garderoba cateva camasi tare dragute, dar pe care nu le mai pot purta. De ce? Pai am descoperit ca pe una dintre ele se gaseste o pata mare de ulei, chiar in dreptul sanului stang, pe cea alba care imi placea atat de mult, fiica mea cea mare a varsat un pahar de suc de morcovi, iar pe cea gri a confundat-o fiica mea cea mica cu o foaie de scris si are o mazgalitura de pix. 

Si asta nu este tot, hainuta mea de piele arata tare neingrijita, culoarea deja se spalacise. Era cea mai draga geaca a mea...cum as mai putea-o purta? Cum oare aparuse pata aceea acolo? Ce sa ii fac?

Tot invartind geaca pe toate partile si cautand o solutie pentru a o putea purta din nou, ma salveaza telefonul. De fapt nu telefonul, ci prietena mea care ma sunase:  "De ce nu o duci la o curatatorie haine piele?", m-a intrebat Irina.

"Pai as duce-o, dar unde? Imi recomanzi ceva?"

"Da...eu cand am vrut sa ma bucur din nou de hainuta mea de piele am dus-o la cea mai buna curatatorie, Laumeras se numeste si se face remarcata prin seriozitate maxima si profesionalism."

O idee excelenta, Laumeras mi-a salvat geaca, acordandu-i o atentie deosebita. Astfel, petele au disparut, culorile arata ca noi, au fost utilizate produse speciale, iar haina mea de piele a fost tratata regeste! Bineinteles ca si camasile cele trei mi-au fost salvate de care Laumeras, iar acum asteapta cuminti pe umeras, in sifonier, sa le imbrac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu