blogspot

Hire Me Direct

luni, 4 iulie 2016

www.nicktrans.ro

Ce este mai frumos decat sa calatoresti? Sa te plimbi? Sa vizitezi locuri noi, minunate, sa cunosti oameni noi, obiceiuri de care nu stiai nimic, traditii? Mie una, va recunosc, imi place la nebunie sa calatoresc. Si pentru asta am gasit exact transportul perfect: www.nicktrans.ro, transport international de persoane.

Cine este NickTrans?


Obiectivul principal al acestei firme este ca fiecare client sa ajunga in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.SC NICKTRANS SRL, din Suceava este o societate infiintata in anul 2004, avand ca principal obiect de activitate reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma asigura servicii complete de transport, inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice, si multe altele.

Ce servicii gasim la NickTrans?

NICKTRANS  pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:
 • rezervari bilete autocar
 • rezervari bilete avion
 • asigurari medicale pentru calatorii in strainatate
 • informatii turistice
 • comercializarea de produse turistice
  – sejur pe litoral
  – sejur in statiunile montane
  – tratament balneo-medical
  – tururi si circuite
  – excursii scurte
 • inchirieri autocare, microbuze, autoturisme
Este foarte important ca la o calatarie in strainatate sa beneficiezi de serviciile medicale necesare, precum si de informatii turistice, inchirieri de masini daca ai nevoie. De aceea consider ca NickTrans ajuta foarte mult turistul in a se acomoda cat mai facil si mai repede cu noua locatie pe care o viziteaza, sustinand premiza: "Clinetul nostru, stapanul nostru".
Este extrem de important sa gasesti pe cineva care sa te poata sfatui unde sa te duci in vacante si te ajute sa descoperi noi locuri care merita vizitate. 
SC NICKTRANS SRL ofera spre inchiriere, prin agentiile de turism sau pentru grupurile organizate, atat autocare, cat  si microbuze:
 1.  AUTOCARE: Scania Irizar New Century, Mercedes 350 Turismo, Mercedes 404 RHD, Setra 215 HD, Berkof Axial 100, Setra 328 DT, Temsa Opalin 10, clasificate cu 2 sau 3 stele, dotate cu aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, toaleta, servicii de bar, sistem de incalzire, cafetiera,etc., cu un numar de locuri intre 35 si 72.
 2. Microbuze Mercedes Sprinter, VW LT 35 Maxi, VW T4 Lang, VW Crafter, clasificate cu o stea, dotate cu sistem de incalzire, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, etc, cu un numar de locuri, de la 9 locuri pana la  20 locuri.
Tarifele  sunt negociabile si sunt valabile pentru minim 200 Km/zi parcursi. Tarifele se negociaza in functie de numarul de kilomteri parcursi, de numarul de zile de inchiriere, de timpul de stationare, etc.
Tarifele  includ motorina, T.V.A., taxe de drum, carte verde, asigurare calatori si bagaje si diurne soferi. Tarifele  nu includ taxe de parcare, tuneluri, taxe de intrare in orase, ferry-boat, cazare si masa soferilor ( pensiune completa ).
Dupa un an intreg de munca continua, obositoare, stresanta, meriti sa te relaxezi intr-un concediu de vis. Pentru a avea vacanta ideala, este foarte importanta atat locatia in care mergi, dar si drumul pana acolo. De aceea, cu NickTrans calatoria este extrem de placuta, beneficiind de scaune comode, lejere, relaxante, de sistem de incalzire si aer conditionat, de toaleta si de servicii de bar. Sfatul meu este sa nu ezitati sa apelati la NickTrans ori de cate ori plecati in concediu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu