blogspot

Hire Me Direct

sâmbătă, 25 iunie 2016

Hidroforul-ajutor de nadejde la casa omului!

Stiti care este principala problema a locuirii in mediul rural? Lipsa alimentarii cu apa sau cu gaze! Pentru a suplini alimentarea cu apa, am decis impreuna cu sotia ca cea mai importanta solutie este achizitionarea unui hidrofor. Zis si facut...dar ce fel de hidrofor? Din miile de produse existente pe piata, oare care este mai bun, daca nu cel mai bun? Am mers din nou pe mana consultantilor de la Depozit-online.ro, care mi-au recomandat din categoria Hidrofoare, pompe, rezervoare si accesorii un hidrofor cu pompa autoamorsanta 24L HWX4200/25 PLUS. 

Hidroforul HWX4200/25 PLUS este un grup hidrofor auto-amorsant echipat cu pompa din inox. Este dotat cu:
- butelie de 24 litri cu membrana din cauciuc alimentar
- presostat pentru reglarea presiunii de lucru
- manometru pentru urmarirea acestei presiuni
- furtun flexibil
- racord cu 5 cai.
Este folosit pentru sisteme de alimentare cu apa, irigare gradini, umplere sau golire piscine, cresterea presiunii din reteaua de alimentare cu apa potabila etc.
Dintre caracteristicele cele mai importante ale acestui model de hidrofor, amintesc urmatoarele:

- motor electric asincron cu 2 poli;
- condensator de pornire incorporat;
- protectie termica autoresetabila;
- diametrul de aspiratie: 1";
- diametrul de refulare: 1";
- turbina, difuzorul si tubul aspiratie: noryl;
- material ax : inox
- garnitura mecanica: carbon/ceramica/NBR;
- carcasa motorului: aliaj de aluminiu;
- corpul pompei: inox;
- serviciu continuu S1;
- capacitate butelie: 24 litri.

Daca locuiesti la curte sau sau in zone fara conectare la canalizare, este foarte important sa ai un hidrofor. Cu ajutorul lui vei alimenta casa cu apa curenta, pe care sa o folosesti atat la spalare si treburi casnice, cat si la gradinarit. Hidroforul este silentios, economic si eficient. Este ideal ca sistem de alimentare cu apa a unei case si este rezistent la coroziune.
Iti poti da seama daca un hidrofor functioneaza corect dupa peroadele de pornire si oprire. Atunci cand pompa hidroforului porneste, ea trebuie sa functioneze indelung. Daca porneste pentru o perioada scurta, se opreste si porneste iar, de mai multe ori intr-un interval de timp scurt, atunci inseamna ca hidroforul are o defectiune.
Multumita consultantilor de le Depozit-online.ro vei achizitiona un hidrofor adecvat pentru nevoile tale, de care cu siguranta vei fi multumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu