blogspot

Hire Me Direct

sâmbătă, 25 iunie 2016

De ce ai nevoie de un generator de curent?

Pentru ca stam la curte si este foarte importanta bunastarea familiei noastre, pentru a evita panele de curent, atat de des intalnite mai ales la sate, am hotarat instalarea unui generator de curent. Dar fiind novice in alegerea unuia, am avut nevoie de sfatul unui expert, gasind astfel consultanta pentru generatoare la Depozite-online.ro.
Astfel ni s-a recomandat un generator pentru uz casnic, care dezvolta pana la 5,5 Kw, dotat cu motor pe benzina in 4 timpi, 13 cp, cu un rezervor de 25 de litri care asigura o autonomie de pana la 13,5 ore la o sarcina de 50 %. Are inclus regulatorul de tensiune electronic, care protejeaza echipamentele electronice de fluctuatiile de tensiune. De asemenea, are protectie la suprasarcina si opreste automat generatorul pentru a evita eventualele avarii.
In panoul de curent este prezent un afisaj care indica numarul de ore de functionare, voltmetru si frecventa. Are un senzor pentru lipsa ulei cu avertizare luminoasa, led rosu, cu optiunea de oprire automata a motorului. 
Alte beneficii:
- kit roti si manere pentru transport incluse
- motor si alternator fabricate si brevetate de Senci
- greutate redusa
- dimensiuni compacte

Va prezint cateva caracteristici generale ale acestui  model:
- putere continua: 5000 W
- putere maxima: 5500 W
- tensiune nominala:230 V
- alimentare cu benzina
- tip panou control: digital
- capacitate rezervor: 25 L
- conectori iesire: 2*230 V
- protectie: AVR - regulator automat al tensiunii.
Geeratoarele electrice produc energie monofazata si trifazata. Pentru achizitionarea de generatoare de curent pentru acasa, trebuie sa avem in vedere ca energia generata sa coincida cu cea a panoului de bransare la reteaua electrica nationala. Locuintele folosesc energie electrica monofazata.
Atunci cand achizitionam un generator de curent nu pretul este un element de garantie a calitatii, deoarece diferentierea in materie de costuri se face doar in functie de capacitatea generatorului. 
Este foarte impotant ca intotdeauna sa lucram cu profesionalisti; daca montajul generatorului electric nu este facut respectand anumite etape si norme de lucru, rezultatul final nu va presupune decat functionarea defectuoasa a aparatului, dar pot interveni si vicii de functionare la nivelul retelei, ceea ce poate provoca accidente cu pagube semnificative.
Eu sunt foarte multumit de noul meu generator si stiu ca de acum inainte curentul nu va mai fi o problema acasa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu