blogspot

Hire Me Direct

marți, 24 ianuarie 2017

5 avantajele reale la locul de munca pentru modele de chat


Fiecare job are avantajele si dezavantajele lui, spune Ana n model de succes din Bucuresti. Tu trebuie sa te gandesti cat de mult te ajuta avantajele si cat de multe lucruri  iti doresti de la locul in care iti petreci trei sferturi din zi. Inseamna ca ar trebui sa faci cumva sa le impaci pe toate si sa te axezi pe tot ceea ce tine de confortul tau de zi cu zi,  atat fizic cat si psihic.
La studioul de videochat Rich Girls din Bucuresti , modelele sunt pe primul plan si lucreaza in cel mai luxos studio, cu spatii de relaxare, care le ajuta sa se simta bine si sa stea la povesti, sa bea cafeaua si sa rada inaintea programului de lucru.
Fiecare zi e mai frumoasa atunci cand mediul la locul de munca nu este foarte stresant si te face sa te simti bine.
Iata cateva dintre avantajele job-ului de model de videochat la Rich Girls Studio:
  • >         Servicii de infrumusetare gratuite. Au fost create special pentru ca tu, viitor model de Top, sa te bucuri de servicii gratuite, in incinta studioului. Acestea sunt: solar, coafor, make-up, manichiura, extensii gene. Deci, poti avea imaginea la care ai visat intotdeauna. Te poti impune prin eleganta si poti iesi in evidenta prin propriul tau stil.
  • >        Cursuri gratuite de limba engleza. Chiar daca nu ai un nivel avansat de limba engleza, Rich Girls iti ofera posibilitatea de a invata grauit sa comunici in limba engleza. Acest lucru te va ajuta la cresterea incasarilor dar si in viata personala
  • >        Training profesionist. Rich Girls detine cea mai mare echipa de trainerite specializate cate te vor invata arta seductiei, te vor invata sa fii actrita si arta de a comunica in mediul online. De asemenea, tot ele, te vor ajuta sa iti cresti incasarile si sa ajungi in Top intr-un timp foarte scurt.
  • >        Seminarii de specialitate . Echipa Rich organizeaza seminarii de specialitate saptamal care te ajuta sa cresti si sa te dezvolti foarte repede. De asemenea, vei primi raspunsuri pentru toate intrebarile pe care le adresezi.
  • >        Operatii estetice. Inca de la inceputul colaborarii esti sustinuta si ajutata sa iti faci operatiile estetice la care ai visat.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le aveti ca modele independente la Rich Girls Studio. Pentru mai multe informatii, ii puteti contacta pe www.richgirls-studio.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu