blogspot

Hire Me Direct

vineri, 5 iunie 2015

Babydolls - pt nopti cu persoana iubita!

Babydolls este destinat ca imbracaminte de noapte. Lenjeria Babydoll poate fi din tesatura pura cum ar fi nailon, sifon sau matase cu aplicatii din dantela, volanase, funde, panglici si bretele detasabile. Lenjeria Babydoll este un element extrem de sexi pentru adulti.
O femeie trebuie sa detina cel putin o lenjerie babydoll sexi in garderoba pentru ca noptile petrecute alaturi de persoana iubita sa fie de neuitat !

Obsessive Chita babydoll by OBSESSIVE

Un superb babydoll cochet, realizat din tulle transparent si decorat cu dantela. Are bretele reglabile si chilot tanga inclus. Are in compozitie 94 % poliamida si 6 % elasten.





Imi place tare mult acest Babydoll, Obsessive Cappucino Babydoll; este seducator, atragator, confectionat dintr-un material moale, elastic si placut la atingere. Linia decolteului este infrumusetata cu dantela si cu o fundita satinata. Vine cu bikini asortati la pachet. Are in compozitie 90 % poliamida si 10 % elasten.

Toate acestea le gasiti pe depozituldelenjerie.ro

Cum cumpar


Pasul 1

Creati-va un cont pe site. Este necesara o adresa de email valida si o parola aleasa de dumneavoastra.
Daca aveti un cont pe site, autentificati-va.

Pasul 2

Alegeti produsele dorite. Consultati cu atentie lista de marimi si culori si selectati. Folositi butonul "ADAUGA IN COS".

Pasul 3

Folositi optiunile disponibile pentru a verifica cantitatile de produse comandate. Puteti adauga sau sterge anumite produse din Cosul de cumparaturi.
Dupa ce ati ales produsele care va intereseaza, folositi butonul "CUMPARA"

Pasul 4

Introduceti corect "DATELE DE LIVRARE". Este extrem de important sa oferiti adresa completa si corecta pentru ca livrarea sa fie realizata in conditii optime. Un numar de telefon functional este obligatoriu, altfel expedierea nu se va face.
Pasul 5
Alegeti "Modul de plata". Puteti realiza plata cu cardul, prin ordin de plata (transfer bancar) sau ramburs, in momentul primirii coletului. Daca alegeti plata cu cardul aveti ca variante plata cu card de debit, de credit, plata prin PAYPAL sau plata cu CARD AVANTAJ (maxim 3 rate fara dobanda).
Pentru clientii de tip reseller, plata se face exclusiv in avans prin ordin de plata.

Nu mai stati pe ganduri si faceti-i o surpriza sotului/iubitului; aruncati un ochi pe depozituldelenjerie.ro. Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu